Huolto ja varaosat

 

Tuotteidemme perusteellinen tunteminen

Huolto sekä varaosapalvelumme koostuu maahantuomiemme ja edustamiemme tuotteiden perusteellisesta tuntemisesta, valmistajien alkuperäisvaraosista ja huolto-ohjelmista sekä koulutetun henkilökuntamme vankasta ammattitaidosta ja pitkästä kokemuksesta näistä tuotteista.

 

Palvelemme kaikkissa tuotteitamme koskevissa kysymyksissä

Huoltomme palvelee sinua kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat tuotteidemme ylläpito ja huoltotoimintaa. Useimmissa tapauksissa pystymme antamaan sinulle suuntaa antavan kustannusarvion jo ensimmäisen keskustelumme aikana ja yleisimmät varaosat löytyvät heti varastostamme. Noudatamme Teknisen Kaupan koneiden ja laitteiden yleisiä takuuehtoja (TK kone- ja laitetakuut 2005). Nopeuttaaksesi takuun käsittelyä, ilmoita koneen sarjanumero ja myyntilaskusta kopio.

 

Momenttiavaimien kalibrointi ja testaus

Huollossamme voidaan myös kalibroida ja testata momenttiavaimet 1000 Nm asti, kalibroimaan ja testaamaan ruuvi- ja momenttivääntimet aina 7500 Nm asti.

KoneBoss Oy:n huolto on nopea ja kustannustehokas tapa pitää työkalusi ja koneesi aina parhaassa käyttökunnossa kustannustehokkaalla tavalla.