15 joulukuun, 2019 Yleinen Ei kommentteja

Kovien ammattilaisen KoneBoss muuttanut uusiin tiloihin!

Ammattilaistason teknisten koneiden, laitteiden ja työkalujen maahantuontiin erikoistunut KoneBoss muutti keväällä Turusta Piispanristille. Samaan aikaan talossa aloitti uusi toimitusjohtaja Sami Puronummi. Perinteikkäässä, Nurmi-Yhtiöihin kuuluvassa yrityksessä asennettiin loppukesällä viimeisiä valomainoksia.

Avajaisia vietettiin 12.9. Selkeät, tyylikkäät tilat ovat osa Puronummen suunnittelemaa yrityksen uutta ilmettä. – Muuton myötä meillä on isompi myymälä sekä keskusvarasto saman katon alla. Pystyimme myös laajentamaan tuotevalikoimaa, joka käsittää nyt noin 35000 nimikettä. Saimme juuri uuden tuotekatalogin valmiiksi ja uudet nettisivut ovat tulossa vielä tänä vuonna. Sähköinen kaupankäynti ja sosiaalisen median käyttö markkinoinnissa ovat entistä suuremmassa roolissa, mutta toimintamme perusta pysyy samana. Se on teollisuuden ja korjaamoalan teknisten koneiden, laitteiden ja työkalujen maahantuonti ja myynti, Puronummi kertoo.

Huoltopalvelu on myös tärkeä osa KoneBossin toimintaa. Valmistajien valtuuttama huolto yhdessä kattavan varaosavalikoiman kanssa takaa sen, että teollisuudessa ei tule pitkiä pysähdyksiä tuotantoon. – Asiakkaat arvostavat tätä tosi paljon. Oma maahantuonti alkaa sekin olla aika harvinaista. Uudet toimitilat Piispanristin Jousitiellä on toimitusjohtajan mukaan otettu hyvin vastaan. Paikan päälle on helppo tulla ja siellä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Virallisena avajaispäivänä 12.9. luvassa on kahvia ja hot dogeja sekä hyviä tarjouksia. – Sadalle ensimmäiselle varataan kympillä arvokas amattilaisten käsityökaluja sisältävä yllätysämpäri, Puronummi paljastaa. Monille KoneBoss on vielä yhtä kuin Turun linja-autoaseman lähellä pitkään toiminut Työkalutukku. Yritysoston myötä nimensä muuttanut KoneBoss toimii myös Lahdessa. Yritys työllistää 12 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa.

Kirjoittanut koneboss