12 helmikuun, 2020 Yleinen Ei kommentteja

Nurmi-Yhtiöt ja Nurmi-Yhtiöihin kuuluvat Koneboss Oy, Oy Perkko ja Matex Oy käynnistivät koko konsernin laajuisen vastuullisuustyön tammikuussa 2020.

– Matkamme kohti vastuullisempaa huomista jatkuu nostamalla vastuullisuuden ja kestävän kehityksen tavoitteet osaksi koko Nurmi-yhtiöt -konsernin toimintaperiaatteita, toimitusjohtaja Mika Nurmi toteaa.

Vastuullisuustyö käynnistettiin kartoittamalla yrityksen lähtötilanne. Huomiota kiinnitettiin erityisesti energiankulutukseen ja energian lähteisiin, globaaleihin toimitusketjuihin ja käytettyihin materiaaleihin. Myös sosiaalisen ja taloudellisen vastuun tunnusluvut olivat tarkastelussa.

-Parannettavaakin löytyi, mutta olemme sitoutuneet pienentämään Nurmi-Yhtiöiden ekologista jalanjälkeä vuosittain pienemmäksi ja kasvattamaan positiivista kädenjälkeämme yhteiskunnassa.

Vuonna 2020 tarkastelussa ovat erityisesti Nurmi-Yhtiöiden kiinteistöjen energiankulutus sekä kiertotalouteen panostaminen. Vastuullisuus otetaan myös entistä tärkeämmäksi kriteeriksi kansainvälisiä hankintoja tehtäessä. Toimenpiteissä onnistumista tarkastellaan vuoden kuluttua, jolloin on taas uusien tavoitteiden aika.

Kirjoittanut koneboss