Uutiset

KoneBoss Kampanja 1/2022

Sivuiltamme löytyy nyt KoneBossin kampanjalehti 1/2022! Kampanjassa valikoima tuotteita mm. Optimumilta, Metallkraftilta, Dino Paolilta ja monelta muulta. Kampanjalehteä pääset lukemaan täällä.

Lue lisää »

Varioprotec XXL-WF-TC AIR

KoneBoss Oy:n tuotevalikoimaan on taas saapunut uusia tuotteita! Nyt Schweisskraftilta automaattihitsausmaski raitisilmapuhaltimella elektrodi-, MIG/MAG- ja TIG-hitsaukseen sekä hiontaan!  

Lue lisää »

Renkaanvaihto alkaa

  Renkaanvaihtoaika on alkamassa ja KoneBoss tarjoaa laadukkaat ja turvalliset välineet töihin. Kampanjatuotteet saat Lahden ja Kaarinan myymälöistämme sekä valtuuttamiltamme jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.  

Lue lisää »

Paoli Aggregaatit

KoneBoss Oy:n tuotevalikoimaan on taas saapunut uusia tuotteita! Formula 1 valmistaja Dino Paolin kompressori/aggregaatit yhdistelmät ammattikäyttöön. Virtaa 230V/380V ja paineilmaa max. 12 bar yhdessä paketissa,

Lue lisää »

Hanna-Liisa talossa 40-vuotta!

Tiistaina 16.2. joimme Konebossin ostajana toimivan Hanna-Liisan pitkän työuran kunniaksi kakkukahvit. Hanna-Liisa on kulkenut Nurmi-Yhtiöiden ja Konebossin matkassa kunnioitettavat 40-vuotta! Nurmi-Yhtiöiden koko henkilökunta onnittelee Hanna-Liisaa!

Lue lisää »

RAMI YOKOTA

KoneBoss Oy:n valikoimasta on uutena tuotteena saatavissa Yokotan laadukkaat paineilma- ja akkuimpulssityökalut. Yokotalla on vankka kokemus tekniseltä alalta, ja Yokota onkin valmistanut teknisiä tuotteita jo

Lue lisää »