Yritys

Koneet laitteet ja työkalut ammattilaisille

KoneBoss Oy on monipuolinen teollisuuden ja korjaamoalan tarpeisiin keskittynyt teknisen alan tukku- ja vähittäismyyntiliike. Meillä on 40000 nimikettä, joista 10000 heti varastossa. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa ja Turussa.

Tuotteet ovat alansa huippumerkkejä, joissa yhdistyvät korkea laatu, kestävyys, käyttömukavuus ja oikea hinta. KoneBoss Oy kuuluu Nurmi-Yhtiöt-konserniin, jonka kokonaisliikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa.

Maahantuonti
Myynti
Huolto
Varaosat
Momenttiavaimien kalibrointi

Konserni

Nurmi-Yhtiöt Oy on suomalainen perheyritys, jonka teollisuusliiketoimintaan kuuluu kelloihin ja koruihin sekä toimistotekniikkaan erikoistunut Oy Perkko, miesten asusteita myyvä ja valmistava Matex Oy ja teollisuuden sekä korjaamoalan tukku- ja vähittäisliike Koneboss Oy

Nurmi-Yhtiöiden suurimpana toimialana on kiinteistökehittäminen, jonka toimintaa harjoitetaan Nurmi Kiinteistöt -brändin alla. Konserni omistaa ja kehittää kiinteistöjä muun muassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Kiinteistöjen vuokrauksen ja hallinnoinnin lisäksi Nurmi-Yhtiöt tuottaa rakentamispalveluita Rakennusliike Nurmi Oy:n alla.

Nurmi-yhtiöiden konserni työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 60 henkilöä.